Solskydd är viktigt!

Av | 12/07/2021

Hej kära ni! 

Hoppas allt är kanon med er. Hur mycket älskar man inte att vakna upp till att solen skiner! Det är helt fantastiskt. Vad har ni gjort idag? Själv har jag precis kommit hem från jobbet. Sommaren närmar sig verkligen, äntligen!

Jag har ju jobbat både hemifrån men även varit på kontoret en del. Jag älskar ändå att vara på kontoret. Jag får mycket gjort och vår kontorsmiljö är fantastisk. Det är så skönt att få klä upp sig och inte bara sitta hemma som hela världen i kavaj och mjukisbyxor framför zoom kameran. 

På kontoret har vi iallafall stora fönster med mycket ljusinsläpp. Idag var det som sagt super soligt och då är det så skönt att man har bra solskydd på fönsterna. Det finns ju 100 olika typer av solskydd. På kontoret har vi fönstermarkiser som man automatiskt kan dra ner, super käckt! 

Det är så viktigt med solskydd oavsett om det handlar om solglasögon eller något solskydd för fönstret. Man har bara två ögon och dom ska räcka livet ut. Det är faktiskt viktigt att tänka på. 

Jag vet att jobbet har köpt sina fönstermarkiser från Sun off och att dom har ett stort utbud. Gå in och kolla om ni är sugna på att skaffa solskydd i någon form! 

Nu blir det en löprunda och sen laga middag och mysa framför en film. Har dock inte bestämt vilken film det blir. Får berätta imorgon vilken vi valde. 

Ha en fortsatt fin kväll och var rädda om er!