Snusproblem

Av | 23/02/2021

Hej folket!

Lite uppdatering på situationen. Frugan har fortfarande ingen aning om att jag snusar bakom hennes rygg. För tillfället snusar jag bara general snus av den anledningen att min fru inte kan lukta sig till den smakkombinationen som den har. Tydligen har hon en blindpunkt för bergamott, te och kryddighet. 

För det mesta kör jag white just för att det inte lämnar lika mycket spår som både original och lössnus gör. Stoppar jag in en snus så brukar den dessutom ligga i ett bra tag.

Har ni några tips eller tricks hur ni håller det hemligt för eran respektive att ni snusar?

Vid ett flertal tillfällen har det varit ruggigt nära att jag blivit påkommen, skulle hon märka det finns risken att jag får sova på soffan året ut… Och det är bara mars, alltså måste jag hitta någon ny lösning till mitt problem. Jag har försökt ta den “enklaste” vägen ut och bara sluta snusa, det var också det jag lovade min fru för 5 år sedan när hon kom på mig senast. Efter att jag fått tänka igenom detta under några års tid har jag konstaterat att det är inget alternativ att sluta. Jag har försökt ett flertal gånger men det går inte, jag kommer leva med snuset livet ut.

Så, vad blir bästa vägen ut? Hitta en bättre lösning på att dölja det eller avslöja att man snusat trots att man lovade att sluta. Vi har det redan lite skakigt som det är så jag är lite inne på att gömma mig ett tag till eller vad tror ni?

Help a snusbrother out med tips och tricks så hörs vi

Ha de gött!