Kan man sälja kakor?

Av | 07/09/2021

Det kändes inte helt rätt att åka iväg under en pandemi, men nu när så många är vaccinerade och antalet smittade går ner så kände jag att det var ok att lämna sveriges gränser.

Nej, jag åkte inte på solsemester, så bekväm är jag inte riktigt ännu, dock åkte jag till brorsan och hans familj i norge.

Jag kände mig otroligt trygg i norge, det fanns tydliga restriktioner och alla följde dom vilket självklart var väldigt uppskattat.

Jag var där i två veckor och jag njöt av varje liten stund, Norge har ju en otroligt vacker natur och jag har ju inte besökt brorsans familj på 2 år nu eftersom situationen varit som den varit.

Min brorson såg jag inte så mycket av tyvärr, han är ju 13 år och har fullt upp som man hade i den ålder. Det var fotboll, kompisar, tjejer och försäljning av kakor, ja, du läste rätt, han sålde kakor.

Tydligen så finns det liknande företag här i Sverige som i Norge, alltså som säljer kakor och annat via klasser. Det är företag som hjälper ungdomar att tjäna pengar till klassen och det gör dom genom att sälja kakor.

Jag tyckte verkligen att det var kanon eftersom det både lär ungdomarna värdet i att tjäna pengar samt att man måste anstränga sig för att sälja och tjäna pengar.