Hej hörni!

Av | 16/07/2021

Hur är läget? Med mig är det bra. Jag har haft vääärldens bästa morgon. Alltså jag älskar mornar mer än nått annat. Ställde klockan på 05.30 och jag älskar känslan att vakna upp och fånga dagen innan alla andra har vaknat. Man känner som att man typ är före alla andra, haha jag vet inte exakt hur jag ska förklara. 

Jag började med att dricka en kopp örtte och läsa ett kapitel ur womensync. Därefter gick jag till sats och körde ett kettlebell pass, efter passet så drog och drack min “standard” gröna juice på Joe and the Juice. Bästa morgonen verkligen. Efter träning är det ju så viktigt att fylla på med bra grejer till kroppen. Jag har nämligen börjat med kreatin. Kreatinprotein är något som hjälper en och ger ökad prestation och styrka vid träning. Kreatin syntetiseras naturligt i kroppen från aminosyror och ungefär 95% av kroppens kreatin finns lagrat i muskelvävnaden. Det är ett av de mest effektiva kosttillskotten för ökad muskelmassa. 

Det här är alltså något jag verkligen vill rekommendera. Jag köper mitt kreatin på sportkost.se Jag tycker verkligen dom har en så bra site och jag känner mig alltid trygg när jag beställer därifrån. Dom har så stort utbud så jag brukar liksom alltid beställa hem ett flak nocco när jag köper kreatinet. Det är ju bara win win! 

Nog snackat om kreatin, ikväll ska jag och tjejerna ut och vina på Olssons vin. 

Det kommer bli en så mysig kväll och hoppas ni med får en lika bra kväll!

kram!!