Försäljningen är igång

Av | 07/10/2021

Inte för min del, men brorsdottern och hennes fotbollslag har bestämt sig för att tjäna pengar till laget och eventuellt ta en resa till spanien. Det är ingen semesterresa som de är ute efter, utan det är att träna där och se hur andra fotbollslag har det vilket jag tror är bra för dom. 

Att se någon annans verklighet kan hjälpa att uppskatta sin egen vardag, jag själv har varit utomlands på träningsläger och helt plötsligt tyckte man att det man hade hemma var bra nog trots att man innan tyckte att saker och ting borde vara bättre.

Som sagt, det är ett helt lag som på eget initiativ valt att tjäna pengar till laget och det gör dom genom att knacka dörr och sälja kakor. Jag tror att de kan göra sig en helt del pengar för vem vill inte köpa kakor? bara jag köpte kakor för 500 kr. 

Det blev en del burkar 

Ja, det blev som sagt en del burkar och det är värt varenda krona, jag hjälper ju dom att komma närmare sitt mål och jag själv får ett eget mål och det är att springa av mig alla dessa tusen kakor som jag kommer att äta, vet inte riktigt om det är en win win situation, men jag blir illa tvungen till att köra igång träningen igen.