Detta måste blir bra!

Av | 12/01/2021

Det börjar bli dags för min kompis svensexa och jag är ännu inte helt säker på vad vi ska göra. 

Min senaste tanke var att köra svensexa med beach volleyboll.

Jag hittade ett paket där man får två timmar spel, burgare och Spa hos  

Beach volleyboll center i Göteborg. De verkar bjuda på en riktigt bra sommarkänsla med sol, palmer och bra volleybollplaner. Dessutom ligger baren precis bredvid planerna. 

Jag tänkte att det är mycket roligare med en svensexa där vi inte förnedrar eller skämmer ut honom utan istället gör något roligt gemensamt. Eftersom han gillar sport är jag säker på att han kommer att tycka att det blir en riktigt kul svensexa, speciellt med sommarkänslan mitt i novemberrusket. Dessutom gillar ju vi alla killarna volleyboll och tycker att det är gött med spa. Jag tror det kommer bli en toppendag!

Vädret har ju en tendens att svänga lite i Göteborg på vintern så det känns tryggt att slippa behöva oroa sig för det. Istället njuter vi av soligt inomhus.

detta alternativet känns ännu bättre då vädret inte längre blir en faktor man behöver 

Så, det lutar åt att vi kommer att köra på detta upplägget. Det är lagom mängd aktiviteter på en dag, så det känns inte för stressigt. Vi kommer definitivt hinna med allting i lugn och ro.